Portfolio

Keramiekplezier

Keramiekplezier is van Erna Gruntjes in Twello. Zij maakt mooie voorwerpen van klei, is verbonden aan Kunstkring Voorst en verzorgt workshops en cursussen.

Eerst heeft zij verschillende keramiek- en glazuurcursussen gevolgd. Vervolgens heeft Erna een oven aangeschaft, werkt vanuit huis en is daarna een autodidact geworden. Inspiratie zit vaak in kleine dingen die rijpen tot mooie kunstvoorwerpen.

Kunstkring Voorst

 

Beeldende kunst maken, exposeren, schrijven, gezamenlijk naar muziek luisteren. Dát en andere kunstzinnige activiteiten beleef je bij de Kunstkring Voorst. De Kunstkring Voorst is een organisatie met ruim zeventig deelnemende kunstenaars.
Net als de bijbehorende galerie De Statenhoed is ze gevestigd in het prachtige monumentale pand aan de Dorpsstraat 11a in Twello.

Stichting Vrienden Carinova Deventer Woonzorg

Stichting Vrienden Carinova Deventer Woonzorg (Stichting Vrienden) zorgt ervoor dat voor de bewoners in de verpleeghuizen Sint Jozef, Ravelijn en Graaf Florishof activiteiten georganiseerd en materialen aangeschaft kunnen worden waarvoor binnen de gewone budgetten van Carinova geen financiële ruimte is.

 

Stichting Trefpunt Duistervoorde

Trefpunt Duistervoorde is DE ontmoetingsplek voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Je kunt er 7 dagen per week gezellig koffiedrinken, op doordeweekse dagen creatief bezig zijn zoals koersballen, samen zingen, gymnastiek (binnen en buiten), jeu de boulen, spellenmiddag, bloemschikken maar ook één keer per maand een mooie bingo en tweemaandelijks samen eten.

Hoogeslag sales & Export

Denkt u dat uw product prima geschikt is voor export naar het buitenland?
Ziet u op tegen al het werk, dat exporteren met zich meebrengt?
Is uw kennis van de taal beperkt?
Weet u niet genoeg over de cultuur in het exportland?

Besteed het uit! Hoogeslag Sales & Export zet zijn kennis, taalvaardigheid en ervaring graag voor u in.

 

Stichting Veteraan Autobussen

De SVA (Stichting Veteraan Autobussen) is een landelijke vrijwilligersorganisatie met vijf regionale werkgroepen. Een daarvan is onze SVA Regio Oost (SVA RO).

 

Dorpshuis de Arend

Welkom op de website van Dorpshuis de Arend Nijbroek. Op deze website vindt u alle informatie over ons mooie Dorpshuis; van foto’s tot een agenda, van informatie over de verschillende zalen tot onze contactgegevens.

Stichting Dorpsverfraaiing Twello

De Stichting Dorpsverfraaiing Twello houdt zich bezig met het aanbrengen en in stand houden van groenvoorzieningen.
Dit doet zij in het centrum van Twello en in de ruime omgeving daarvan.

Hoogeslag Consultants

U hebt een eigen bedrijf en personeel en u beschikt niet over een personeelsfunctionaris of casemanager. U kiest ervoor om de werkzaamheden betreffende personeelsbeleid, Arbobeleid en ziekteverzuimbegeleiding zelf uit te voeren.

Prima, maar het kan ook anders. Schakel Hoogeslag Consultants in!