Portfolio

Keramiekplezier

logo keramiekplezier

Keramiekplezier is van Erna Gruntjes in Twello. Zij maakt mooie voorwerpen van klei, is verbonden aan Kunstkring Voorst en verzorgt workshops en cursussen. Eerst heeft zij verschillende keramiek- en glazuurcursussen gevolgd. Vervolgens heeft Erna een oven aangeschaft, werkt vanuit huis en is daarna een autodidact geworden. Inspiratie zit vaak in kleine dingen die rijpen tot mooie kunstvoorwerpen.

Kunstkring Voorst

logo kunstkring

Beeldende kunst maken, exposeren, schrijven, gezamenlijk naar muziek luisteren. Dát en andere kunstzinnige activiteiten beleef je bij de Kunstkring Voorst. De Kunstkring Voorst is een organisatie met ruim zeventig deelnemende kunstenaars. Net als de bijbehorende galerie De Statenhoed is ze gevestigd in het prachtige monumentale pand aan de Dorpsstraat 11a in Twello.

Stichting Vrienden Carinova Deventer Woonzorg

Stichting Vrienden Carinova Deventer Woonzorg (Stichting Vrienden) zorgt ervoor dat voor de bewoners in de verpleeghuizen Sint Jozef, Ravelijn en Graaf Florishof activiteiten georganiseerd en materialen aangeschaft kunnen worden waarvoor binnen de gewone budgetten van Carinova geen financiële ruimte is.